Thuis reading incl. huisreiniging

Thuis reading incl. huisreiniging.

Ken je dat gevoel dat je een huis binnen loopt en een geweldige warme en fijne sfeer voelt? Of je komt bij iemand op bezoek en voelt een enorme  grafstemming? Dit heeft allemaal te maken met energie. Energie, ofwel een blauwdruk kan zowel positieve als negatieve energie achter laten. Wanneer de energie heel zwaar voelt en je slaapt slecht, of je wordt angstig kan dit enorm vervelend zijn. Veel mensen zijn hier gevoelig voor en hebben er dan ook veel last van. Vaak wordt het erger, en trekt het nog meer energie aan. Dit komt omdat gelijke energie, gelijke energie aantrekt. Middels een reading  kan ik kijken wat er speelt in je leven, en eventueel in dat van je gezin. Het kan zijn dat je teveel in oude situaties van het verleden blijft hangen. Maar het kan ook zo zijn dat er iemand somber is, of wellicht verslavend gevoelig is. Er kunnen verschillende factoren een rol spelen. Wat er ook speelt, ik ben er om je te helpen, zodat je weer lekker in je energie zit!

Het kan ook zo zijn dat er een vrolijke gebeurtenis heeft plaatsgevonden. Waarbij je wilt dat de positieve energie juist versterkt wordt. Een nieuw huis, of de kinderkamer van een pasgeboren baby, of een bedrijf aan huis. Ook hierin kan ik door middel van een reading kijken wat er in je leven speelt en wat de mogelijkheden in de toekomst zijn!

Tarieven

het tarief van een thuis reading inclusief huisreiniging is 150 euro en duurt 1,5 uur  inclusief reistijd en reiskosten. Deze reading is alleen mogelijk in de omgeving van Wijchen en Nijmegen en is excl. parkeerkosten.

Wat moet je doen?

  • Bestel een thuis reading via info@medium-danielle.nl op deze website of stuur me een WhatsApp 06-14609232
  • Geef je voorkeurstijd, en datum aan en ik stuur je een betalingslink.
  • Na betaling staat de afspraak vast!