Telefonische reading

Telefonische reading 

Wil jij graag een telefonisch reading om duidelijkheid te verkrijgen in een bepaalde situatie?

In je leven kunnen zich verschillende soorten situaties en of problemen voor doen waardoor je even niet meer weet welke richting je uit moet gaan.

-Het kan bijvoorbeeld zijn dat je je overleden dierbaren erg mist en je graag zou willen weten of ze nog bij je zijn en hoe het met ze gaat.

-Misschien past het huidige werk niet meer bij je, maar weet je niet wat qua werk nog meer bij je zou kunnen passen.

-Of wellicht ben je niet meer gelukkig in je relatie, maar ben je bang om alleen te blijven.

-Wil je weten waar je kind behoefte aan heeft? Ik kan op zielsniveau contact met ze maken en vertalen wat zij niet of nog niet kunnen/willen zeggen.  Bijvoorbeeld als een kind niet kan slapen of veel huilt, of misschien zelf hoog gevoelig is, of gepest wordt.

-Wil je weten hoe je huisdier zich voelt? Zijn er dingen die je kunt veranderen of aanpassen zodat ze gelukkiger zijn. Of misschien zijn ze dat al wel.

Als medium kan ik je helpen door je op een andere manier naar je situatie te laten kijken, dit kan je nieuwe inzichten geven waardoor je je leven weer wat juiste richting kan geven. Er zijn altijd alternatieven. Wat kun jij dan veranderen in je leven, en hoe kan ik jou daarbij helpen? Welke vraag je ook inzichtelijk wilt hebben of twijfel je ook hebt, ons warme en prettige gesprek zal maken dat jij je gehoord en begrepen voelt.

Mijn kracht ligt in het het invoelen van je energie. Met mijn zintuigen voel ik in op je naam/stem en mag ik mooie boodschappen doorgeven die van jou op dit moment van toepassing zijn of zelfs in de toekomst kunnen liggen.

 

Hoe werkt het?

  • Bestel een telefonische reading via info@medium-danielle  of stuur me een appje 06-14609232
  • Geef je voorkeurstijd/ data van de reading aan.
  • Ik stuur je een betaallink. Na de betaling staat de afspraak vast!
  • Ik bel je terug op het door jou opgegeven nummer. (geen buitenlandse nummers)

Een telefonische reading is dagelijks mogelijk m.u.v. zon en feestdagen!

Tarieven

Een telefonische reading van 35 minuten kost 45 euro.