Spiritueel coach

Spiritueel coach.

Als spiritueel coach begeleid ik je persoonlijk en bied ik je meer diepgang. We hebben allemaal weleens moeilijke momenten in ons leven, waarop we het gevoel hebben dat we vastlopen. 

Hoe een spiritueel coach jou kan helpen.

Heb je wel eens het gevoel dat je vastloopt in het leven? Je hebt een goed betaalde baan, maar bent er niet blij mee. Of je bent single, maar eigenlijk niet zo happy… je maakt je zorgen om de oplopende inflatie en de kosten voor energie, kinderopvang of stijgende huurprijzen. Je vraagt je af hoe je elke maand weer de eindjes aan elkaar gaat knopen. Je bent iemand verloren die een bijzondere plek in je leven had, en weet nu even niet meer hoe het verder moet.

Wanneer je dit bekend klinkt,  dan is een coaching traject zeker iets voor jou. Samen kijken we naar je situatie, en gaan we de oorzaken, gedragspatronen en blokkades vinden en ze doorbreken. Ik help je door dingen in een ander perspectief te plaatsen en je te leren hoe je van jouw situatie, vraag of probleem iets heel moois kunt maken. Zo kom je weer dichter bij wie je werkelijk bent en leer je ook om dat vast te houden op je verdere levenspad.

 

Spiritueel coach

Spiritueel coaching 1 maand

-Voor personen en bedrijven.
-4 gesprekken van 45 minuten.
-Een maand lang vragen stellen.
-Spirituele oefeningen.
-(geleide) meditatie.

Spiritueel coach

Spiritueel coaching 3 maanden

-Voor personen en bedrijven
-4 gesprekken of readings van 35 minuten
-Drie maanden lang vragen stellen.
-Oefeningen en spirituele opdrachten
-(geleide) Meditatie

Spiritueel coach

Business all-in

-Voor personen en bedrijven.
-4 gesprekken van 45 minuten.
-Een half jaar lang vragen stellen.
-Spirituele oefeningen.
-(Geleide) meditatie.
-Creëren van overvloed in je bedrijf door manifestatie oefeningen.
-Wekelijks een ingesproken boodschap van de engelen.

Coaching trajecten.

Tijdens de trajecten help ik jou als spiritueel coach met het versterken van je intuïtie. Online ontvang ik je warm en hartelijk en leg ik je uit hoe ik te werk ga. Ik kan je geen informatie over jouw toekomst geven, maar ik geef je wel nieuwe inzichten waar je zelf wat in de toekomst mee kan doen. We kijken naar jouw talenten en waar er kansen voor jou liggen. Op basis daarvan geef ik je adviezen om je huidige talenten tot bloei te laten komen. Dit doen we aan de hand van gesprekken en readings via WhatsApp beeldbellen. Daarnaast doen we leuke spirituele opdrachten en oefeningen die bij jouw situatie passen, ook dat gaat via WhatsApp beeldbellen. Een coaching traject heeft veel effect omdat het een lang traject is waarbij ik veel aandacht voor een persoon heb. Ik bied drie trajecten aan, die ik hieronder graag verder toelicht.

Spiritueel coaching traject van een maand.

Het eerste coaching traject is een traject van een maand.  Je kunt het traject zowel voor je bedrijf als privé inzetten, het ligt er maar net aan in welke situatie je zit en waar je graag hulp bij wilt. Tijdens dit traject vinden er 4 coaching gesprekken van 45 minuten plaats. Daarnaast mag je me gedurende de maand via de mail of WhatsApp altijd vragen stellen, waarop ik binnen 2 dagen uitgebreid antwoord geef. Ook doen we een spirituele opdracht of een leuke oefening die afgestemd is op jouw situatie. Allerlaatst doen we een meditatieoefening. Tijdens het traject leer ik jou om te gaan met situaties in je leven waarbij je vastloopt en ontdekken we jouw talenten en hoe je deze kan benutten.

Spiritueel coaching traject van drie maanden.

In dit traject kan ik je zakelijk of privé begeleiden. De keuze is aan jouw waar je de hulp van een spiritueel coach het beste bij kan gebruiken op dit moment in je leven. Het coachingstraject bevat 4 coaching gesprekken of 4 readings van 35 minuten (je mag zelf kiezen wat je wilt). Aan het begin van de maand plannen we alle sessies alvast in. Ook tijdens dit traject mag je me alle vragen stellen die je hebt via de mail en WhatsApp, waarop je binnen 24 uur een antwoord ontvangt. Daarnaast doen we spirituele opdrachten,  meditatieoefeningen en andere leuke oefeningen die afgestemd zijn op de situatie(s) waar je hulp bij nodig hebt.

Business : all-inclusive spirituele coaching.

Een business all-inclusive coaching traject duurt een half jaar  is voor zowel je bedrijf als privé bedoeld. Het traject is inclusief 4 spirituele coaching gesprekken of 4 readings van 45 minuten of een combinatie hiervan. De gesprekken en readings delen we per week in. Ook mag je gedurende het halve jaar vragen stellen wanneer je wil via WhatsApp, waarop ik binnen 2 uur antwoord geef. We doen spirituele opdrachten en leuke oefeningen die aansluiten op jouw situatie, waar je veel van kan leren. Daarnaast doen we een meditatieoefening en een manifestatieoefening. Tijdens een manifestatieoefening leer ik je als spiritueel coach over de wet van de aantrekkingskracht, we manifesteren dan welke positieve situaties je in jouw toekomst wilt. Ook ontvang je 1 keer per week een ingesproken boodschap van de engelen.

Belangrijk om te weten bij elk traject is dat ik geen medische vragen kan behandelen.

Spirituele coaching door Medium Daniëlle

Spiritueel coach

  • Spirituele coaching voor verschillende problemen die in jouw leven spelen.
  • Bekend van tv: het programma Het Zesde Zintuig op RTL4!
  • Ik ben als coach persoonlijk betrokken.
  • Ik ben altijd bereikbaar via e-mail en WhatsApp, ook in de avond.
  • Doorgaans krijg je binnen 2 uur een reactie.
 

Vraag hulp van een spiritueel coach.

Het is voor ieder mens belangrijk dat je goed in je vel zit. Daar help ik graag bij.

Heb je een spiritueel  coach nodig?  Zou je graag meer informatie willen? Neem dan gerust contact met me op om een gratis intake gesprek te plannen. Je kunt ook mailen naar info@medium-danielle.nl  of bel naar 06 -1460 9232.