Spiritueel coach

Als spiritueel coach begeleid ik je persoonlijk en bied ik je meer diepgang. We hebben allemaal weleens moeilijke momenten in ons leven, waarop we het gevoel hebben dat we vastlopen. Denk bijvoorbeeld aan rouwverwerking, spirituele ontwikkeling, de liefde of financiële zaken waar je zorgen om hebt. Samen met jou kijk ik tijdens een coachingstraject naar de oorzaken van jouw problemen. Ik leer je hoe je kan kijken naar jouw leven en situaties om dingen te veranderen. Zo help ik jou om blokkades en patronen te doorbreken.

Heb jij behoefte aan een spiritueel life coach? Neem dan contact met me op voor een gratis intake. Vervolgens kijken we samen hoe ik jou persoonlijk kan begeleiden.

Hoe een spiritueel coach jou kan helpen

Als spiritueel coach help ik jou met verschillende problemen die in jouw leven spelen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat jouw huidige baan niet meer bij je past, maar je niet weet wat er dan wel bij je past. Of je bent niet meer gelukkig in je huidige relatie maar je bent bang om alleen te blijven. Ik help je daarbij op weg en leer je hoe je met bepaalde situaties om moet gaan. Als spiritueel coach breng ik mensen dichter bij zichzelf en leer ik je ook hoe je dat moet doen.

Spirituele coaching door Medium Daniëlle

  • Spirituele coaching voorverschillende problemen die in jouw leven spelen
  • Bekend van tv: het programma Het Zesde Zintuig op RTL4
  • Ik ben als coach persoonlijk betrokken
  • Ik ben altijd bereikbaar via e-mail en WhatsApp, ook in de avond
  • Doorgaans krijg je binnen 2 uur reactie
 

Coachingstrajecten

Tijdens de trajecten help ik jou als spiritueel coach met het versterken van je intuïtie. Online ontvang ik je warm en hartelijk en leg ik je uit hoe ik te werk ga. Ik kan je geen informatie over jouw toekomst geven, maar ik geef je wel nieuwe inzichten waar jij zelf wat in de toekomst mee kan doen. We kijken naar jouw talenten en waar er kansen voor jou liggen. Op basis daarvan geef ik je adviezen om je huidige talenten tot bloei te laten komen. Dit doen we aan de hand van gesprekken en readings via WhatsApp beeldbellen. Daarnaast doen we leuke spirituele opdrachten en oefeningen die bij jouw situatie passen, ook dat gaat via WhatsApp beeldbellen. Een coachingstraject heeft veel effect, omdat het een lang traject is waarbij ik veel aandacht voor een persoon heb. Ik bied drie trajecten aan, die ik hieronder graag verder toelicht.

Spiritueel coachingstraject van een maand

Het eerste coachingstraject is een traject van een maand.  Je kan het traject zowel voor je bedrijf als privé inzetten, het ligt er maar net aan in welke situatie jij zit en waar je graag hulp bij wilt. Tijdens dit traject vinden er 4 coaching gesprekken van 45 minuten plaats. Daarnaast mag je me gedurende de maand via de mail of WhatsApp altijd vragen stellen, waarop ik binnen 2 dagen uitgebreid antwoord geef. Ook doen we een spirituele opdracht of een leuke oefening die afgestemd is op jouw situatie. Allerlaatst doen we een meditatieoefening. Tijdens het traject leer ik jou om te gaan met situaties in je leven waarbij je vastloopt en ontdekken we jouw talenten en hoe je deze kan benutten.

Spiritueel coachingstraject van drie maanden

In dit traject kan ik je zakelijk of prive begeleiden. De keuze is aan jou waar jij de hulp van een spiritueel coach het beste bij kan gebruiken op dit moment in je leven. Het coachingstraject bevat 4 coaching gesprekken of 4 readings van 35 minuten (je mag zelf kiezen wat je wilt). Aan het begin van de maand plannen we alle sessies alvast in. Ook tijdens dit traject mag je me alle vragen stellen die je hebt via de mail en WhatsApp, waarop je binnen 24 uur een antwoord ontvangt. Daarnaast doen we spirituele opdrachten, een meditatieoefening en andere leuke oefeningen die afgestemd zijn op de situatie(s) waar jij hulp bij nodig hebt.

Business all-in: all-inclusive spirituele coaching

Een business all-inclusive coachingstraject duurt een half jaar  is voor zowel je bedrijf als privé bedoeld. Het traject is inclusief 4 spirituele coaching gesprekken of 4 readings van 45 minuten of een combinatie hiervan. De gesprekken en readings delen we per week in. Ook mag je gedurende het halve jaar vragen stellen wanneer je wil via WhatsApp, waarop ik binnen 2 uur antwoord geef. We doen spirituele opdrachten en leuke oefeningen die aansluiten op jouw situatie, waar je veel van kan leren. Daarnaast doen we een meditatieoefening en een manifestatieoefening. Tijdens een manifestatieoefening leer ik je als spiritueel coach over de wet van de aantrekkingskracht, we manifesteren dan welke positieve dingen jij in jouw toekomst wilt. Ook ontvang je 1 keer per week een ingesproken boodschap van de engelen.

Belangrijk om te weten bij elk traject is dat ik geen medische vragen kan behandelen.

Vraag hulp van een spiritueel coach

Als je problemen in de liefde, met rouwverwerking, financiële zaken of je werk hebt leer ik jou als spirituele coach hoe je daarmee om kan gaan. Het is voor ieder mens belangrijk dat je goed in je vel zit, daar help ik graag bij.

Heb je een spiritueel life coach nodig? Vraag via onderstaande knop een spiritueel coaching traject aan. Zou je graag meer informatie willen? Neem dan gerust contact met me op om een gratis intake gesprek te plannen. Je kunt ook mailen naar info@medium-danielle.nl of bellen of appen naar 316 – 1460 9232.