Skypeconsult

Een Skypeconsult is een prima oplossing indien je niet in staat bent om naar de praktijk te komen, maar toch in aanmerking wilt komen voor een live consult zoals deze in de praktijk wordt gegeven. (zie praktijkconsult). Een Skype consult kan vooral handig zijn wanneer je niet ver kan, of wilt reizen ,of wanneer je bijvoorbeeld in het buitenland woont. Na het inplannen van een afspraak kun je mij toevoegen op skype bij je contactpersonen. Ik sta onder de Skype naam: Danielle van der Mars. Een Skype consult gaat via de webcam en microfoon op je pc.. Zo kunnen we elkaar live zien. Hierdoor kan ik me op je energie afstemmen, en is ook het contact met overledenen dierbaren mogelijk.

Heb je geen Skype of weet je niet hoe het werkt? Kijk dan eens op de website www.skype.com voor meer informatie. Je kunt skype gratis downloaden via de website van Skype.

Tarieven

Een skypeconsult duurt 40 minuten en kost 42,50 euro (Graag eerst een afspraak maken alvorens de betaling te voldoen, daarna stuur ik je een betalingslinkje).

*Skype consulten worden alleen overdag gegeven.