Contact met overledenen
In een consult kan ik contact maken met je overleden dierbaren. Hierbij probeer ik bewijzen door te geven die betrekking kunnen hebben op je overleden dierbaren. Zoals bijvoorbeeld de manier van overlijden of over het karakter van de overledene. Meestal wordt de reading afgesloten met een advies of boodschap die voor jou op dit moment van toepassing is. Belangrijk is dat je vooraf geen informatie geeft zodat het consult zuiver blijft.

Consult over jezelf
Hierin geef ik een consult die betrekking heeft op jezelf. Dus alles wat er op dit moment een rol speelt in je leven. Ik lees je energieveld (aura) en kijk wat er in je huidige leven speelt. Denk dan bijvoorbeeld aan je werksituatie , relationele sfeer,  liefdesrelaties / familiebanden  / kinderen / huisdieren je financiële situatie, maar ook voor alle niet benoemde situaties kun je bij mij terecht. Ik kan je wat vertellen over je verleden, het heden en de mogelijkheden die voor je in de toekomst liggen, maar ik geef geen toekomstvoorspellingen! Toekomst heb je altijd in eigen hand.

Combinatie van beiden consulten
Een combinatie van beide consulten is ook een mogelijkheid, echter adviseer ik je dan wel een reading van een uur in te plannen. In de praktijk is namelijk gebleken dat een combinatie van beide consulten wat meer tijd in beslag kan nemen.

Uiteraard mag je het consult opnemen, echter is deze alleen bestemd voor jezelf om terug te luisteren. Het is dus niet toegestaan om het opgenomen consult te publiceren of voor andere doeleinden te gebruiken.

Tarieven praktijkconsulten

  • Praktijk consult 45 minuten 45 euro (uur 55 euro)
  • In de Avonden en op de zaterdag zijn de prijzen 55 euro voor 45 minuten (uur 65 euro)

Tijden waarop de Praktijkconsulten ingepland kunnen worden

  • Maandag tot en met donderdag van 9.00-14.00
  • Vrijdag van 9.00-12.00
  • Zaterdag van 9.00-14.00

Graag eerst een afspraak maken alvorens de betaling te voldoen! Je krijgt dan een betalingslink, dat kan via de WhatsApp of via de email. Deze dient 24 uur voorafgaand het consult binnen te zijn. Wanneer de betaling binnen is staat de afspraak vast. Anders komt deze helaas te vervallen!