Danielle van der Mars

Mijn naam is Danielle van der Mars en ben een Helderziend Medium en Paragnost praktiserend in Wijchen vlak bij Nijmegen in de provincie Gelderland  Mijn werk als Helderziend Medium en Paragnost doe ik met veel liefde en plezier. Ik ben Medium omdat ik niet anders kan, omdat ik passie en liefde voor dit vak voel!”

Onverwachts overleed mijn opa. Het voelt heel vreemd, wanneer je iemand verliest die je zo nabij staat. Ben je nu echt helemaal weg? Dat vroeg ik me af. Ik ging er anders naar kijken, er meer over nadenken, redeneren, filosoferen.”

EEN TEKEN

“Eigenlijk had ik het al opgegeven, maar ik kreeg een teken. Het houdt niet op na de dood! Al die tijd was hij bij mij! Sindsdien ben ik me als medium gaan ontwikkelen.

Mijn optredens in de media, waaronder in het televisieprogramma Het Zesde Zintuig, sterkten mij in mijn besluit dat ik ermee door moest gaan.

Ik volgde ontwikkelingscursussen, woonde spirituele avonden bij, las boeken. Niets is in het leven is voor niets. Een talent heb je nodig, maar zonder inlevingsvermogen help je anderen niet verder.

Regelmatig volg ik workshops bij leraren van het bekende Arthur Findlay College in Engeland. Daarin vind ik veel diversiteit, ontwikkeling en herkenning.”

Waarmee kan Daniëlle je helpen?

Een medium, wat is dat eigenlijk?
Iemand die communiceert/Contact maakt met Overledenen, ‘spirits’, of je aura/energieveld leest noemt men een medium. Nadat ons lichaam sterft, leeft onze ziel voort. Als energie, die vibreert op een hoger niveau. Een medium geeft deze spirits een stem.

Wanneer maak je gebruik van een medium?
Als je een overleden dierbare mist. Zijn ze nog bij je? Hoe gaat het men hen?
Je voelt je ongelukkig in je werk. Maar wat is het alternatief?
Het gaat niet goed in je relatie. Stel dat je alleen blijft!
Samen met mij geef je richting aan je leven.

Een consult bij Medium Danielle
In een online-consult wordt je warm en hartelijk ontvangen, onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Intussen leg ik uit hoe ik te werk ga. Ik kan me goed voorstellen dat je het spannend vindt. Eng is het niet. Wat je niet wil dat gebeurt niet. Je krijgt geen informatie over gezondheid, leven en of dood, of over de toekomst. Dat is niet de bedoeling. De toekomst heb je altijd in eigen hand. Maar wel krijg je nieuwe inzichten die in de toekomst kunnen liggen.

Contact met overledenen/reading over jezelf

Twee soorten sessies
Ik maakt Contact met Overledenen. En probeer hierbij te bewijzen dat het gaat om jouw dierbaren. Denk bijvoorbeeld aan gedeelde herinneringen, karaktereigenschappen, en de manier van overlijden.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je je overleden dierbaren erg mist en je graag zou willen weten of ze nog bij je zijn en hoe het met ze gaat?
Aan het eind van het consult krijg je een boodschap of advies van de overledene. Dit consult kan ook via Skype geschieden.

Wat speelt er in je leven?
In je leven kunnen zich verschillende soorten situaties en of problemen voor doen waardoor je even niet meer weet welke richting je uit moet gaan. Misschien past het huidige werk niet meer bij je, maar weet je niet wat qua werk nog meer bij je zou kunnen passen. Of wellicht ben je niet meer gelukkig in je relatie, maar ben je bang om alleen te blijven.

Medium Danielle kan je helpen door je op een andere manier naar je situatie te laten kijken, dit kan je nieuwe inzichten geven waardoor je je leven weer wat juiste richting kan geven.