Je bent Belangrijk!

Met regelmaat hoor ik dat mensen het vervelend vinden dat er over ze geroddeld word! En geloof me dat zijn inderdaad niet altijd de leukste praatjes.
Als kind ben ik gepest en ik weet uit ervaring wat dat met je kan doen! Het kan je namelijk onzeker maken, uit balans brengen. Maar het kan ook het slechtste bij je naar boven halen. Het liefst zou je deze personen zelf even in een kwaad daglicht willen zetten. Je wilt ze de waarheid wel even vertellen.
Maar wat als ik je nu ga vertellen dat het ook het beste in je naar boven kan brengen. Dat je hierover niet onzeker, verdrietig of boos hoeft te zijn. Want wat als ik jou nou eens vertel dat je eigenlijk heel erg belangrijk bent! Uhm hoe dan? Hoor ik je denken.
Nou heel simpel. Zolang iemand zich druk kan maken over jou, door zich over op een negatieve manier uit te spreken. Is er toch iets wat jou heel erg belangrijk maakt. Op de een of andere manier heb je iets, doe je iets en leeft er daardoor iets bij die ander, wat hij of zij niet los kan laten. Wat dat ook is, hoe het ook zit dat maakt niet uit want het is niet van jou. Wat uitmaakt is dat jij belangrijk bent voor die ander. Want die ander kan het namelijk niet loslaten.
Zit je hier ook erg mee en wil je ook graag van dit rotgevoel af komen?
Lees onderstaande mantra hardop voor de spiegel aan jezelf voor.

Ik ben belangrijk!
Ik ben belangrijk!
Ik ben belangrijk!
Ik ben belangrijk!
Ik ben belangrijk!
Ik ben belangrijk!
Ik ben belangrijk!
Ik ben belangrijk!
Ik ben belangrijk!
Ik ben belangrijk!

Zie je die grote smile op je face?
Keep the feeling, because the sun is shining again.

Liefs,

Medium Danielle.