Yes i did it! Eindelijk. Mijn website: www.medium-danielle.nl zit in een nieuw en overzichtelijk jasje.
Natuurlijk ben ik trots en heel blij maar ik heb er bijna anderhalf jaar over gedaan.

Hoe dan? Hoor ik je denken. Nou precies dat, dat “denken”. Dat stemmetje in je hoofd dat maar steeds achtbaantjes maakt. Elke keer het professioneel willen aanpakken, het streven naar het perfecte plaatje. Steeds maar bedenken en denken. Gek werd ik er van. Jezelf ontmoedigen, onzeker maken. Je wilt immers iets goed neerzetten. Het mag niet fout, want fout is niet goed, goed is ook niet perfect. Dat getetter in je hoofd wat je ontmoedigd, en er voor zorgt dat je weer terug bent bij af.

Uiteindelijk had ik er genoeg van en dacht; fuck it! Als het niet lukt dan maar niet. Maar toch knaagde het en het getetter in mijn hoofd begon opnieuw. Maar opgeven is nu eenmaal niet mijn ding.
Ik besloot dat ik ook mijn intentie kon uitzetten op een manifestatie groep waar ik lid van ben. Misschien was er wel iemand die me op weg kon helpen. Daarna besloot ik het los te laten en gewoon het universum in te gooien. Een paar dagen later kreeg ik een heel lief berichtje van een vrouw met overzichtelijke ideeën. Dezelfde ideeën die in mijn hoofd zaten, alleen dan vastgebonden met touwen enzo. Deze ideeën heb ik uitgezet naar mijn website bouwer, die wederom een prachtige uitvoering wist neer te zetten.

Soms is het eigenlijk zo simpel. Het balletje rolt vanzelf als je het maar in beweging brengt.

En dat manifesteren, dat doe ik nu elke dag!

Want, movement is progress!