Consult bij je thuis voor 1 of meerdere personen

Ben je niet in de gelegenheid om naar de praktijk te komen? Of wil je liever een consult ontvangen in je eigen thuisomgeving? Vanaf heden bied ik je de mogelijkheid om individueel, met zijn tweeën of in groepsverband een consult af te nemen.

In een consult kan ik contact maken met je overleden dierbaren. Hierbij probeer ik bewijzen door te geven die betrekking kunnen hebben op je overleden dierbaren. Zoals bijvoorbeeld de manier van overlijden of over het karakter van de overledene. Meestal wordt de reading afgesloten met een advies of boodschap die voor jou op dit moment van toepassing is. Belangrijk is dat je vooraf geen informatie geeft zodat het consult zuiver blijft.

Consult over jezelf.

Hierin geef ik een consult die betrekking heeft op jezelf. Dus alles wat er op dit moment een rol speelt in je leven. Ik lees je energieveld (aura) en kijk wat er in je huidige leven speelt. Denk dan bijvoorbeeld aan je werksituatie, relationele sfeer liefdesrelaties/familiebanden/kinderen/huisdieren je financiële situatie, maar ook voor alle niet benoemde situaties kun je bij mij terecht. Ik kan je wat vertellen over je verleden, het heden en de mogelijkheden die voor je in de toekomst liggen, maar ik geef geen toekomstvoorspellingen! Toekomst heb je altijd in eigen hand.

Tarieven thuisconsulten

Thuisconsult voor 1 persoon (een uur) 90 euro

Thuisconsult voor 2 personen (anderhalf uur) 130 euro

Familie of vrienden consult (4 personen maximaal, 2 uur 160 euro

*Prijzen zijn exclusief reiskosten, deze zijn afhankelijk van je woonplaats (Wijchen gratis) en worden alleen overdag gegeven.

Belangrijk

Graag wil ik je vragen voor, tijdens, en na het consult niet te roken, dit i.v.m. gezondheid!