Communiceren met kleuren

Vaak vragen we aan iemand hoe ze in hun vel zitten.

Maar hoe zitten we eigenlijk in onze kleur? Wist je dat alles een energieveld heeft? Oftewel een aura. Een aura heeft verschillende kleuren en elke kleur staat weer ergens anders voor. Een aura is constant in beweging en kleuren wisselen elkaar af,  dit is mede afhankelijk van hoe je je voelt.

Het leuke is dat deze kleuren te duiden zijn, en ze je iets kunnen vertellen over jou, als persoon. Zo kan je bijvoorbeeld zien waar je talenten liggen, of hoe je je op dit moment voelt. Maar ze kunnen je ook wat vertellen over je relatie(s) , werk ,en familie.

Aura’s zijn te zien met onze eigen ogen, maar niet iedereen kan dit zien. Meestal kunnen we de kleuren voelen, of zien we deze met het spirituele oog.

Natuurlijk kun je aura’s ook bij dieren waarnemen. Al ruim 5 jaar heb ik een hele lieve hond, zijn naam is Woezel.

Woezel is een Australian labradoodle en in het begin hebben Woezel en ik echt wel even aan elkaar moeten wennen.

Woezel heeft een onstuimig karakter, en kan erg lomp zijn door bijvoorbeeld met zijn scherpe nagels in je gezicht te aaien. Door meer naar zijn aura te kijken en te communiceren vanuit het gevoel kunnen we het nu prima met elkaar vinden, en begrijp ik hem ook veel beter.

Woezel is namelijk een intelligente hond die vooral uitgedaagd moet worden en heel veel aais en knuffels nodig heeft.  Dit neemt natuurlijk niet weg dat het ineens een brave lobbes is geworden, want streken haalt hij nog altijd uit. Zo kan hij zelf cadeautjes uitpakken, een flinke ruk aan de lijn geven als hij de trap ziet om zo snel mogelijk boven te komen, en een enorme lik over je gezicht geven als hij je lief vind. Altijd lekker als je je net opgemaakt hebt en klaar staat om naar een feestje te gaan.

Stiekem denk ik dan; jij kunt mijn kleuren ook lezen, je weet dat ik dat dan toch weer even moet bijwerken en nog lang niet de deur uit ga, heerlijk al die aandacht….

(Wil jij ook je aura laten lezen of dat van je huisdier neem dan contact op via info@medium-danielle.nl en plan samen met mij  een consult in.)